Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/fysiohelmond.nl/www/wp-content/themes/yoo_sphere_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 61 Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in Warp_Breadcrumbs is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /data/www/fysiohelmond.nl/www/wp-includes/functions.php on line 5476 Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in Warp_Sidebar is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /data/www/fysiohelmond.nl/www/wp-includes/functions.php on line 5476 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/fysiohelmond.nl/www/wp-content/themes/yoo_sphere_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 147 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/fysiohelmond.nl/www/wp-content/themes/yoo_sphere_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 150 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/fysiohelmond.nl/www/wp-content/themes/yoo_sphere_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 311 fysiohelmond.nl Edgar Raimond Betalingsvoorwaarden/reglement - fysiohelmond.nl Edgar Raimond

Betalingsvoorwaarden/reglement

REGLEMENT FYSIOTHERAPIE RAIMOND

Openingstijden
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur met uitzondering van feestdagen en onvoorziene omstandigheden.

Directe toegankelijkheid
Onze praktijk is direct toegankelijk, een verwijzing is niet (altijd) noodzakelijk.
Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.

Afspraken afzeggen
Indien u een afspraak korter dan 24 uur van te voren afzegt, zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

Inzage in behandeldossier
U heeft te allen tijde recht op inzage in uw behandeldossier.

Overleg met verwijzers
Wij overleggen regelmatig met uw arts/verwijzer. Indien u hier bezwaar tegen heeft, dit graag melden bij uw fysiotherapeut.

Klachten
Indien u een klacht heeft, kunt u deze kenbaar maken aan Edgar Raimond. De klacht wordt met u besproken en geregistreerd. We streven er naar om samen tot een passende oplossing te komen. Indien de klacht niet naar tevredenheid kan worden afgehandeld, kunt u dit melden bij het KNGF. Wij zijn aangesloten bij de klachtencommissie van het KNGF.

Privacy
Wij proberen uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen. U kunt het privacyreglement bij ons aan de balie verkrijgen.

Betalingsvoorwaarden
Indien mogelijk declareren wij rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar. Wanneer u niet of niet volledig verzekerd bent voor fysiotherapie brengen we de kosten bij u in rekening. De factuur moet binnen 30 dagen voldaan zijn. Twee weken na onze eerste aanmaning schakelen wij een incassobureau in. In onze praktijk zijn de betalingsvoorwaarden van MediCas Incassobureau van toepassing.

Deze vindt u op: http://medicas.net/Betalingsvoorwaarden

Enquête
Na het beëindigen van de behandeling kunt u een enquête per email ontvangen. Hiermee meten de zorgverzekeraars de kwaliteit van onze zorg.

tarieven

declaratie informatie

QDNA