Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/www/fysiohelmond.nl/www/wp-content/themes/yoo_sphere_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 61 Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in Warp_Breadcrumbs is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /data/www/fysiohelmond.nl/www/wp-includes/functions.php on line 5476 Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in Warp_Sidebar is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /data/www/fysiohelmond.nl/www/wp-includes/functions.php on line 5476 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/fysiohelmond.nl/www/wp-content/themes/yoo_sphere_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 147 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/fysiohelmond.nl/www/wp-content/themes/yoo_sphere_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 150 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/fysiohelmond.nl/www/wp-content/themes/yoo_sphere_wp/warp/systems/wordpress/helpers/system.php on line 311 fysiohelmond.nl Edgar Raimond KMS-certificaat - fysiohelmond.nl Edgar Raimond

KMS-certificaat

Het KMS-keurmerk, wat betekent dit? Cliëntorganisaties, Inspectie voor gezondheid, zorgverzekeraars en zorgverleners hebben een aantal normen vastgelegd waaraan een kwaliteitssyteem in de zorg moet voldoen; de ISO 9001 KMS normen. Uitgangspunt is dat de cliënt/patiënt centraal staat en de praktijk voortdurend werkt aan verbetering van haar praktijkvoering. Wat betekent het KMS keurmerk voor u als cliënt/patiënt?
  • duidelijke afspraken die nagekomen worden
  • een goede klachtenprocedure
  • goede dossiervorming
  • u krijgt de beste zorg die de praktijk kan leveren
  • professionele medewerkers
  • u als cliënt/patiënt centraal staat
  • uw praktijk voortdurend werkt aan duurzame verbetering van zorg en dienstverlening
De visie van de praktijk is helder geformuleerd. Er is een gedegen personeelsbeleid en een verantwoorde werksfeer en bij ziekte en/of vakantie wordt voor een goede waarneming gezorgd. Alle fysiotherapeuten worden constant bijgeschoold. De patiënt wordt regelmatig naar zijn mening gevraagd d.m.v. enquêteformulieren. Er is een officiële klachtenregeling voor als een patiënt onverhoopt toch niet tevreden is. Er vindt regelmatig overleg plaats tussen alle in de praktijk werkzame fysiotherapeuten. Fysiotherapie Raimond werkt volgens de KMS normen.

QDNA